Behandelen tegen vlooien en teken moeilijk? Nou, echt niet.......

Nieuw bij Dries en bekend van TV. De tablet van AdTab. Voor hond en kat in de diverse gewichten beschikbaar. Advies van Dries: Alleen gebruiken bij dieren zonder onderliggende problemen, dus gezonde dieren!   

De producten van Sjoerd zwart. Puur natuur voor de gezondheid van jullie vogels en hoenders.

Momenteel worden er vele soorten antibiotica uit de handel gehaald vanwege maatregelen die door de overheid worden opgelegd. Als antwoord hierop hebben wij de producten van Sjoerd zwart opgenomen welke in samenwerking met een dierenarts en een chemicus een gehele lijn vervangende producten heeft ontwikkelt. Alle producten zijn op natuurlijke basis, want onze vogels krijgen in de vrije natuur immers ook geen antibiotica. Wel natuurlijke antibiotica. Al deze producten worden door Sjoerd zwart in eigen beheer geproduceerd om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen!

Tegen het luizenprobleem heeft Sjoerd Zwart producten ontwikkeld die tegenwoordig zelfs door grote pluimveebedrijven afgenomen wordt, zg. Silica-Gel en Anti-Luis-Liquid. Dit zegt voldoende over de kwaliteit! Silica-Gel om te smeren, en Anti Luis Liquid om te druppelen of door het drinkwater te geven.

Mogen wij jullie even voorstellen aan onze pas afgestudeerde hondentrimmer?

Vanaf haar 15e is deze topper al werkzaam bij ons. Maar nu kunnen we haar feliciteren, want Chantal is afgestudeerd aan de Trimacademie! Lieve Chantal, van harte gefeliciteerd met je diploma hondentrimmer! 

 

Het visseizoen gaat van start!!!!

De eerste wedstrijden zijn alweer achter de rug, het weer word beter dus de visgekte gaat weer van start. Bij Dries van de Bunte kan zowel de beginner als de gevorderde visser zijn hart ophalen en zijn/haar viskoffer aanvullen. Voor karper, roofvis, witvis en veel daar tussenin is een ruim assortiment aanwezig. Onze jeugdige medewerker Rowin kan jullie hier goed in adviseren. Hij is aanwezig op ma, di, do en vrijdag. 

De graanvrije brokken van It’s My Dog zijn brokken op basis van insecten en verkrijgbaar voor honden in de opgroeiende of volwassen fase.
Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van uw hond.
De hoogwaardige grondstoffen zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong.
Deze voeding is specifiek voor honden die gevoelig zijn voor granen en andere dierlijke eiwitten.
Het bevat geen tarwe, rijst, maïs of andere granen, deze zijn vervangen door groenten zoals zoete aardappelen en erwten.
Its My Dog Insect Graanvrij is een hypoallergene voeding.

Verkrijgbaar in 2 varianten:
– 2,5 kg

– 12 kg

Samenstelling:
Gedroogde insecten. gedroogde aardappel. aardappelzetmeel. erwten. dierlijk vet. zoete aardappel. gedroogde johannesbrood. lijnzaad. mineralen. biergist. zalmolie. inuline (bron van FOS). gedroogde wortel. brandnetel. Echinacea. gedroogde tomaat. gedroogde appel. gedroogde mango. gedroogde pruimen. gedroogde banaan. tijm. basilicum. spirulina. cranberry. selderij.

Onder de aandacht 

Ook in de zomer is het assortiment buitenvogelvoeders bij ons op niveau. De vetbollen, pindanetjes, pindakaaspotten, vetblokken , pinda's, strooivoer en zelfs het egelvoer is deze gehele periode gewoon op voorraad.

Hoe voer je de buitenvogels in de zomer?

Vogels hebben hun eigen eetgewoonten. Daarom is niet alleen wat u voert belangrijk, maar ook hoe u het voer aanbiedt.

Voer gevarieerd

Ook vogels houden van een veelzijdig menu. Voer bijvoorbeeld zaden, pinda’s en vetbollen, maar ook rozijnen en appels. Geef geen vloeibare olie, margarine en zoute producten. Voer geen melk. 

Pas op met bederven

Zorg dat het strooivoer niet te lang blijft liggen. Het kan bederven of ongedierte aantrekken. Gekookt voedsel (zonder zout!) kan ook snel bederven. Hang vetbollen niet in de volle zon.

Voer op verschillende plekken

Mezen hangen graag aan een vetbol, vinken en merels scharrelen liever op de grond. Strooi daarom voer op de grond en voedertafel, maar hang bijvoorbeeld ook een voedersilo en vetbollen op. Voor schuwe vogels, zoals heggenmus en de winterkoning strooit uw wat voer onder struiken.

Voorzie vogels van water

Zet een platte, brede schaal neer waar vogels kunnen drinken en badderen. Houd deze elke dag schoon. 

Kraaien en meeuwen weghouden?

Wilt u kraaien en meeuwen weghouden? Dat kan met een stuk gaas of een speciale korf over het voedsel.