Ons bedrijf is ontstaan vanuit een uit de hand gelopen hobby.

In 1999 kregen we Kastor, onze mooie langharige Duitse Herder. Wat waren we blij met ons kersthondje! Al snel bleek dat Kastor niet helemaal gezond was, hij had pancreas insufficiëntie.
Gelukkig kwam ik toen in contact met John Hoekman uit Woldendorp. Hij verkocht het merk Carocroc. Volgens hem was dit een goede voeding voor een goede prijs. We hebben de voeding gekocht en Kastor vond het lekker en deed het er goed op. Een aantal weken later vroeg John mij of ik Carocroc in Slochteren wilde gaan verkopen. Door mijn agrarische achtergrond en door de opleidingen die ik in deze sector heb genoten had ik al veel kennis van voeding voor dieren. Dus heb ik enthousiast ja gezegd.

Ik ben begonnen vanuit een slaapkamer met 2 zakjes en in 3 maanden tijd was het noodzakelijk om mij aan te melden bij de Kamer van Koophandel, want het werd al best veel. Daarna ging het allemaal erg snel. We bleven doorgroeien en toen in 2003 onze schuur klaar was hebben we deze meteen omgedoopt tot winkel.

In 2005 was onze schuur ook alweer te klein en zijn we gaan informeren naar uitbreidingsmogelijkheden van onze schuur. Via  een kennis werd onze huidige locatie aangeboden. Na veel slapeloze nachten hebben we de sprong gewaagd, om in november 2006 naar het huidige pand aan de Hoofdweg 132 te Schildwolde te verhuizen.

Hier zijn we doorgegroeid tot het bedrijf wat jullie intussen allemaal kennen.

Namelijk: De leukste Dierenspeciaalzaak van de provincie Groningen!