Hond last van de warmte? Bij Dries hebben we diverse koelmatten in verschillende maten. 

* Activeert doormiddel van druk.
* Geen electriciteit of water nodig.
* Koelt 5 tot 7 graden Celsius lager dan de omgevingstemperatuur, gedurende maximaal 3 uur bij constant gebruik.

Kom uitzoeken bij Dries!

40% korting op de Fast Fit instaptuigen & Explore Harness tuigen van Rogz!

Diverse kleuren & maten beschikbaar.

Kom voor aquarium advies naar Dries!!

Ze waren lang niet leverbaar, maar we hebben ze weer!  De dwerg algeneters (Otocinclus vittatus).

We hebben ook weer leuke planten binnen zoals de kleinere grassoort, die in onze showbak staat en de Rode Lotus.

En voor de liefhebber zijn er (beperkt) levende muggenlarven.

 

Ik ga op reis en neem mee... 

Op zoek naar een reistas voor je huisdier? Op alle reistassen nu 30% korting!

Je zou er bijna keuzestress van krijgen, zoveel verschillende soorten, maten, kleuren en materialen hebben we. 

 

 

 

Kom je terug van vakantie wordt je besprongen door beestjes! Opeens krijg je het besef dat je vergeten bent om je huis in te sprayen voor vertrek. 🤨

Maar wist je dat: 95% van de vlooien(stadia) zich in de omgeving schuil houden? 😳 En dat het aanbevolen wordt om twee weken voor vertrek je huis in te sprayen? Dit is om de vlooiencyclus te doorbreken.

Om deze ellende allemaal te voorkomen kun je Flea Free Omgevingsspray gebruiken. Hiermee spray je de omgeving in. Niet je huisdier!
Flea Free Omgevingsspray blijft na toediening 4 tot 6 weken werkzaam in de omgeving, dankzij de werkzame stoffen Permethrin en Tetrametrhin.

Voordelen van Flea Free Omgevingsspray:

* Werkt tegen vlooien en vlooienlarven.
* Wespen.
* Kruipende insecten.
* Eikenprocessierupsen.
* Buxusmotrupsen.

29 November 2022

Dinsdag 22 November en het gaat al rap richting de kerstdagen. Maar...... natuurlijk krijgen we eerst 5 december nog en daarna gaat Nederland vol op de kersttoer. In de winkel liggen weer genoeg cadeaus (speelgoed, snacks ed.) voor onze trouwe viervoeters, vogels, reptielen enzenz. pakjesavond of onder een mooie versierde Kerstboom. Omdat het nu vroeg donker is en we toch met de honden uit moeten hangen de lichtgevende halsbanden weer in de winkel. Echt een must wanneer jullie in het donker met de honden uit gaan. Voor buitenvogels is er zoals altijd weer een ruime voorraad voer, vetbollen en pindanetten, maar ook diverse ophangopties beschikbaar. Kom gewoon eens buurten om de buitenvogels door de Hollandse winter te krijgen. Waar bij de meeste speciaalzaken de aquariumafdelingen worden gehalveerd of zelfs opgedoekt, is bij ons alles in vol bedrijf. De verkoopbakken zijn gevuld, en de plantenbak zit vol. Voor advies en/vragen kunnen jullie 5 dagen in de week (behalve maandag) bij onze aquariumspecialist Sylvia terecht. Team vd Bunte (Dries, Ben, Sylvia, Chantal, Anke, Rowin, Marianne, Marjolein en Laura) wensen jullie hierbij een geweldige decembermaand met samenzijn met familie en/of  vrienden.