Lieve mensen,

gelukkig behoren wij als dierenspeciaalzaak tot de lijst van uitzonderingen voor de detailhandel en zijn we volgens onze normale tijden geopend. Wel hanteren we vanaf vandaag een streng deurbeleid!

Zie foto bij dit bericht.

Tip van Dries.....Blijf gezond en houd ons open!

11 December 2020

Vrijdagmiddag bijna 14.00 uur. Over 14 dagen zitten de meesten van ons uit te buiken van de Kerstbrunch. Het zal thuis zijn, maar laten we het samen maar gezellig maken. Gedurende deze maand krijgen jullie nog steeds een CaroCroc lot bij elke aankoop tbv de oudejaarsloterij. Hiernaast zien jullie wat er allemaal te winnen is. Wij zeggen.....doen!

Trouwens, hebben jullie ons bord aan de N33 al gezien? Hahahaha.

Anke en Chantal van de trimsalon hebben dit jaar geen ruimte meer voor een hond/kat. Alle dagdelen zijn volgepland, maar vanaf week 2 is er weer wat ruimte.

De afgelopen weken zijn er weer veel nieuwe producten binnen gekomen. In alle assortimentsgroepen is er wel weer aanvulling geweest, dus kom gerust eens neuzen. 

Morgen (zaterdag) zijn we weer met het voltallige zaterdagteam aanwezig, dus Dries, Ben, Kars en Hessel staan van 9.00 tot 17.00 uur weer voor jullie klaar. En dan met gierende banden naar huis (:

Voel je welkom bij Dries !

4 December 2020

Vrijdagmiddag 4 december. Voor de gelovigen onder ons is het de dag voor pakjesavond. Waar het sinds mensenheugenis een familiefeest was, moeten we het dit jaar in onze eigen gezinssamenstelling doen. Voor iedereen die deze gezellige avond een warm hart toedraagt..., veel plezier!

Voor de huisdieren zijn er veel leuke speeltjes, lekkere snacks enzenzenz aanwezig in onze rijkelijk gevulde winkel. Dries, Kars, Ben en Hessel staan morgen weer voor iedereen klaar, dus jullie zijn van 9.00 tot 17.00 uur van harte welkom.

Tevens hebben we morgen de uitslag van de Sinterklaas fotoactie, dus houd Facebook hiervoor in de gaten. Wie weet is SinterDries je welgezind met de cadeaubon.

De reacties op de Carocroc oudejaarsloterij zijn super! Jullie doen toch ook mee? Bij aankoop van een carocrocproduct word er één Oudejaarslot mee gegeven. Jullie vullen het unieke lotnummer in op de actiepagina van CaroCroc en zien meteen of er een prijs op het lot is gevallen.   

20 November 2020

Alweer bijna een maand voorbij. Wat vliegen de dagen ons door de vingers in deze donkere coronadagen voor Kerst. Gelukkig weten jullie als klanten ons goed te vinden en daar zijn wij als team vd Bunte jullie erg dankbaar voor. Vandaar in deze tijd onze slogan: Voel je welkom bij Dries. En natuurlijk ook bij Kars,  Chantal, Ben, Anke en Hessel. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eindelijk is het zover, de CaroCroc Oudejaarsloterij gaat van start!

Vanaf heden word er aan iedere CaroCroc klant één Oudejaarslot mee gegeven. Jullie vullen het unieke lotnummer in op de actiepagina van CaroCroc en zien meteen of er een prijs op het lot is gevallen.
Let op: Jullie kunnen het lot pas vanaf 23 november controleren !

De hoofdprijs wordt op 1 januari 2021 om 00:00 uur verloot. Deze actie zal plaatsvinden van 23 november 2020 t/m 31 december 2020. 

Zo maken we er samen een knallend uiteinde van!

30 Oktober 2020

De aquaria zijn weer gevuld!

Zeer mooie Robijnzalm, Halfmoon Betta's in diverse kleuren, Diamant regenboogvis (zie hiernaast), Vuurtetra, vijfstreepbarbeel, Honing Goerami, Kersenbuik cichliden enzenz. Kom vooral eens kijken.

Ook zijn de voederhuisjes voor in de tuin weer ruim op voorraad. In diverse maten en kleuren, dus voor elk wat wils. Of op zoek naar een nieuwe honden- of kattenmand? 

Bij Dries is de keuze reuze. 

23 Oktober 2020

Alweer bijna 14 dagen geleden dat de nieuwe site online is gekomen. Erg blij zijn we met de positieve reacties van jullie. Natuurlijk zal er contant verandering plaatsvinden, dus blijf ons bekijken.

Op dit moment zijnde 4 eigen kweek Engelse blauwe grasparkieten uitgevlogen en binnenkort beschikbaar om naar hun eigenaar te gaan, dus bij interesse even langskomen of bellen met 0598-422533

------------------------------------------------------------------------

Ook is de voorraad koffieboomwortel voor de honden weer ruim aangevuld.

Dus van teckel tot Duitse dog..... zijn deze top kauwartikelen weer aanwezig.

12 Oktober 2020

Vandaag is de nieuwe website online gekomen. Nog niet alles is ingevuld en misschien sommige delen nog niet naar wens. Dat gaan we de komende tijd rustig invullen. Blijf ons volgen.