28 juni 2021

Maandag 28 Juni 2021. een aantal maanden geen blog geschreven. Gedeeltelijk door drukte, maar zeker ook omdat we er niet aan gedacht hebben (of zal dat door de drukte komen?). Er is wel wat gebeurt de afgelopen maanden. Eerst vieren we het 10-jarig jubileum van Kars om vervolgens afscheid van hem te nemen, omdat hij ergens anders een nieuwe uitdaging aangaat. Natuurlijk wensen we hem daar zeer veel werkplezier, maar dat we hem missen mag duidelijk zijn. Ook op het personele vlak is daardoor wat verandert. Marianne kennen jullie al, en daar zijn Sylvia en Rowin bijgekomen. Sylvia (zal op di., wo, do., en zaterdag aanwezig zijn) heeft reeds jaren ervaring binnen de branche en Rowin (zal op ma., di., donderdag en vrijdag aanwezig zijn) gaat bij ons de opleiding volgen. 

Zoals bij bijna iedereen wel bekend is mogen jullie vanaf afgelopen zaterdag weer zonder snoetlapke (mondkapje) de winkel naar binnen. Probeer waar mogelijk de aanbevolen afstand van 1,5 meter te houden en wanneer er een tuigje gepast moet worden vragen wij jullie nog om een mondkapje op te doen. Heerlijk om elkaar weer te zien lachen toch?

Info aangaande de trimsalon. Chantal is in blijde verwachting en zal eind augustus met verlof gaan. Hierdoor zal Anke de trimsalon op halve kracht draaien en kunnen er op dit moment geen nieuwe trimklanten aangenomen worden. Voor vragen bel gerust 0598-422533 en toets het nummer van de trimsalon. 

Voel je welkom bij Dries!  

12 Februari 2021

Het mocht even duren. De vorige blog is van december 2020 en we zijn toch alweer 2 maanden verder. Kerst, oud en nieuw zijn voorbij en de maand februari is al weer bijna op de helft. Er is veel gebeurd de afgelopen maanden. Gelukkig mogen wij als dierenspeciaalzaak open zijn binnen de geldende coronaregelgeving en weten jullie ons in grote getale te vinden, en daar zijn we erg dankbaar voor. Anke en Chantal zijn weer rustig aan het trimmen met de honden/katten welke anders problemen krijgen, dus wanneer er vragen zijn kunnen jullie altijd even contact met hun opnemen via het bekende telefoonnummer 0598-422533. De website staat nu goed gevuld online en afgelopen woensdagmiddag is de bezorgwebsite online gegaan. Zo breidt de service die jullie van ons gewend zijn nog verder uit! De bezorging van de webshop is eerst verdeeld over 2 ochtenden in de week. Op welke dagen Dries bij jullie in de buurt rijd vind je op de beginpagina van de bezorgwebshop. Voel je welkom bij Dries!