8 Februari 2022

Dinsdag 8 Februari 2022. Alweer bijna 6 weken het nieuwe jaar in. Kerst en nieuwjaar achter de rug en vol goede moed alweer bezig in 2022. De coronamaatregelen worden langzamerhand minder, dus laten we met ons allen hopen dat het zover mag komen dat het "normale" leven weer gaat beginnen. De winkel staat weer bomvol, dus jullie zijn (net als anders) van harte welkom om te shoppen. Tot straks.....

2 November 2021

Dinsdag 2 November 2021. Afgelopen weekend is de wintertijd weer ingegaan. Een uurtje minder lang licht in de avond/middag is toch altijd weer even wennen. De een vind het de gezelligste tijd van het jaar, terwijl een ander er niets van moet hebben. Voor de hondenliefhebbers onder ons is het weer belangrijk om goed zichtbaar te zijn op straat. Voor in de winkel bij de hondenmanden staat de stander met ons assortiment veiligheidsproducten. halsbanden, tuigen, looplijnen enzenz. Allemaal bedoelt om het veiligheidsniveau voor hond en baasje te verhogen. Jullie denken hier toch ook aan? Vanavond horen we weer wat de coronamaatregelen zullen gaan brengen de komende tijd. Natuurlijk hopen we allemaal dat we niet terug hoeven naar de mondkapjes, maar de tekenen zijn niet echt positief daarover. De ontsmettingspaal voorin de winkel blijft gevuld, dus jullie kunnen in ieder geval de handen blijven ontsmetten.  Alles om ons samen maar gezond te houden. Ook hiervoor geld.... Voel je welkom bij Dries!

23 Augustus 2021

Maandag 23 Augustus 2021. De bouwvak is weer achter de rug en vanaf vandaag gaan de kinderen weer naar de basisscholen. Wij hopen dat jullie goed uitgerust kunnen beginnen aan de rest van dit (alweer) gekke jaar. Gelukkig kunnen we zonder snoetlapke elkaar weer zien lachen in de winkel, maar het leven is nog verre van het oude "normaal". Bij de voordeur staat nog steeds de ontsmettingspaal goed gevuld, dus maak hier aub gebruik van. Samen moeten we ons gezond zien te houden nietwaar? Bij ons zijn de diverse vakanties nog niet ten einde. Marianne is nu nog een weekje ademhalen, en vanaf 5 September zijn Ben en Anke even niet aanwezig. Na de bevalling van Chantal medio September zal Dries nog even een paar weekjes gaan rondtrekken met de camper, dus op deze manier is het mooi gespreid allemaal en kunnen we jullie blijvend van goed advies blijven voorzien. Hessel (jullie wel bekend van de zaterdag) neemt een tussenjaar van school en zal de komende 7 maanden het team 5 dagen in de week versterken. Voel jullie welkom bij Dries!

28 juni 2021

Maandag 28 Juni 2021. een aantal maanden geen blog geschreven. Gedeeltelijk door drukte, maar zeker ook omdat we er niet aan gedacht hebben (of zal dat door de drukte komen?). Er is wel wat gebeurt de afgelopen maanden. Eerst vieren we het 10-jarig jubileum van Kars om vervolgens afscheid van hem te nemen, omdat hij ergens anders een nieuwe uitdaging aangaat. Natuurlijk wensen we hem daar zeer veel werkplezier, maar dat we hem missen mag duidelijk zijn. Ook op het personele vlak is daardoor wat verandert. Marianne kennen jullie al, en daar zijn Sylvia en Rowin bijgekomen. Sylvia (zal op di., wo, do., en zaterdag aanwezig zijn) heeft reeds jaren ervaring binnen de branche en Rowin (zal op ma., di., donderdag en vrijdag aanwezig zijn) gaat bij ons de opleiding volgen. 

Zoals bij bijna iedereen wel bekend is mogen jullie vanaf afgelopen zaterdag weer zonder snoetlapke (mondkapje) de winkel naar binnen. Probeer waar mogelijk de aanbevolen afstand van 1,5 meter te houden en wanneer er een tuigje gepast moet worden vragen wij jullie nog om een mondkapje op te doen. Heerlijk om elkaar weer te zien lachen toch?

Info aangaande de trimsalon. Chantal is in blijde verwachting en zal eind augustus met verlof gaan. Hierdoor zal Anke de trimsalon op halve kracht draaien en kunnen er op dit moment geen nieuwe trimklanten aangenomen worden. Voor vragen bel gerust 0598-422533 en toets het nummer van de trimsalon. 

Voel je welkom bij Dries!  

12 Februari 2021

Het mocht even duren. De vorige blog is van december 2020 en we zijn toch alweer 2 maanden verder. Kerst, oud en nieuw zijn voorbij en de maand februari is al weer bijna op de helft. Er is veel gebeurd de afgelopen maanden. Gelukkig mogen wij als dierenspeciaalzaak open zijn binnen de geldende coronaregelgeving en weten jullie ons in grote getale te vinden, en daar zijn we erg dankbaar voor. Anke en Chantal zijn weer rustig aan het trimmen met de honden/katten welke anders problemen krijgen, dus wanneer er vragen zijn kunnen jullie altijd even contact met hun opnemen via het bekende telefoonnummer 0598-422533. De website staat nu goed gevuld online en afgelopen woensdagmiddag is de bezorgwebsite online gegaan. Zo breidt de service die jullie van ons gewend zijn nog verder uit! De bezorging van de webshop is eerst verdeeld over 2 ochtenden in de week. Op welke dagen Dries bij jullie in de buurt rijd vind je op de beginpagina van de bezorgwebshop. Voel je welkom bij Dries!