De graanvrije brokken van It’s My Dog zijn brokken op basis van insecten en verkrijgbaar voor honden in de opgroeiende of volwassen fase.
Het bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van uw hond.
De hoogwaardige grondstoffen zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong.
Deze voeding is specifiek voor honden die gevoelig zijn voor granen en andere dierlijke eiwitten.
Het bevat geen tarwe, rijst, maïs of andere granen, deze zijn vervangen door groenten zoals zoete aardappelen en erwten.
Its My Dog Insect Graanvrij is een hypoallergene voeding.

Verkrijgbaar in 2 varianten:
– 2,5 kg

– 12 kg

Samenstelling:
Gedroogde insecten. gedroogde aardappel. aardappelzetmeel. erwten. dierlijk vet. zoete aardappel. gedroogde johannesbrood. lijnzaad. mineralen. biergist. zalmolie. inuline (bron van FOS). gedroogde wortel. brandnetel. Echinacea. gedroogde tomaat. gedroogde appel. gedroogde mango. gedroogde pruimen. gedroogde banaan. tijm. basilicum. spirulina. cranberry. selderij.

Onder de aandacht 2 November '21

 

De donkere dagen voor Kerst zijn begonnen. De klok is weer een uurtje terug gedraaid en het is dus eerder donker.

Naast de verlichte halsbanden en zijn er nu ook zeer mooie reflecterende looplijnen van 100cm. 

Zorg dat jullie zichtbaar zijn!

Veiligheid voor alles.

Onder de aandacht 

21 Augustus 2021.

 

Net binnen!

Super zachte mooi halsbanden van zeer goede kwaliteit leer. Speciaal voor honden met een lange kwetsbare hals, waaronder de diverse soorten windhonden maar zeker ook voor andere honden geschikt. Beschikbaar in diverse maten, dus voor elke hond wat wils. 

Onder de aandacht 28 Juni 2021.

Ook in de zomer is het assortiment buitenvogelvoeders bij ons op niveau. De vetbollen, pindanetjes, pindakaaspotten, vetblokken , pinda's, strooivoer en zelfs het egelvoer is deze gehele periode gewoon op voorraad.

Hoe voer je de buitenvogels in de zomer?

Vogels hebben hun eigen eetgewoonten. Daarom is niet alleen wat u voert belangrijk, maar ook hoe u het voer aanbiedt.

Voer gevarieerd

Ook vogels houden van een veelzijdig menu. Voer bijvoorbeeld zaden, pinda’s en vetbollen, maar ook rozijnen en appels. Geef geen vloeibare olie, margarine en zoute producten. Voer geen melk. 

Pas op met bederven

Zorg dat het strooivoer niet te lang blijft liggen. Het kan bederven of ongedierte aantrekken. Gekookt voedsel (zonder zout!) kan ook snel bederven. Hang vetbollen niet in de volle zon.

Voer op verschillende plekken

Mezen hangen graag aan een vetbol, vinken en merels scharrelen liever op de grond. Strooi daarom voer op de grond en voedertafel, maar hang bijvoorbeeld ook een voedersilo en vetbollen op. Voor schuwe vogels, zoals heggenmus en de winterkoning strooit uw wat voer onder struiken.

Voorzie vogels van water

Zet een platte, brede schaal neer waar vogels kunnen drinken en badderen. Houd deze elke dag schoon. 

Kraaien en meeuwen weghouden?

Wilt u kraaien en meeuwen weghouden? Dat kan met een stuk gaas of een speciale korf over het voedsel.